Sotahuuto 2022

Suomen suurin boffaustapahtuma järjestetään tänä vuonna 17-19.6.2022. Tapahtuman virallinen sivusto on sotahuuto.fi

Tähän kerätään tietoa Sotahuuto 2022 tapahtumasta sitä mukaan kuin sitä on julkaistu tai huhut kiertävät.

Tapahtuman Facebook – aktiivisin tiedotuskanava

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestään Evon retkeilyalueella. Leirin osoite on Saukonojantie 27, Hämeenlinna (tarkentunee). Samoissa maisemissa on järjestetty esim isoja partiotapahtumia.

Säännöt 2022

Sotahuudon säännöt on 2022 jaettu kahteen osaan. Taistelusäännöt on erotettu rakennesäännöistä. Muutokset ja lisäykset on korostettu materiaaleissa vihreällä.

2022 Rakennesäännöt

2022 Taistelusäännöt

Yhteenveto sääntömuutoksista

Tapahtuman yleiset asiat

Tapahtuma on kuulopuheiden mukaan pitkältä samalla kaavalla järjestetty kuin aiemmat sotahuudot. 15v ikäraja. 4 armeijaa. Linna, siltatyöntöjä, respaskenuja. Joukkuetaitokilpailu.

Tapahtuman alue on metsää. Silmänkantamattomiin metsää. Tilanteen ei pitäisi kuitenkaan olla niin paha kuin edellinen pelkässä metsämaastossa järjestetty Nuijasotahuuto.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu suunnitelman mukaan huhtikuussa ja sulkeutuu n. kk ennen tapahtumaa. Jälki-ilmo sitten vielä ennen tapahtumaa.

Sotahuutoon ilmoittaudutaan tyypillisesti osana joukkuetta. Mikäli sinulla ei ole omaa joukkuetta tiedossa ja haluat silti tapahtumaan, Etelän Imperiumi on tunnettu aloittelijaystävällisestä suhtaumisesta ja olet todennäköisesti tervetullut heidän riveihinsä. Yhteyshenkilö on Tapio Suontakanen (fb)

Sotahuutotapahtuman Pääjärjestäjina toimivat Aleksi Holtari (fb) sekä Juhani Lassila joilta voi udella lisätietoja itse tapahtumasta.