Lahden sisätreenikausi 22-23 alkaa

Lahden seudun boffaustreenit talvikaudelle 2022-2023 ovat alkaneet. Treenikausi maksaa 30 euroa, ja tutustumaan saa tulla kerran pari ilmaiseksi. Treenit ovat avoimet kaiken ikäisille, vaikkakin 15 vuoden ikä onkin suositeltu. Lisätiedot boffaus.fi/treenit

Etelän imperiumin sisätreenikausi alkaa

Kaudella 2022-2023 Etelän Imperiumi ry järjestää kolmet viikottaiset avoimet sisätreenit:

  • torstaisin Ruusutorpan koululla, klo 20-21:30 (alkavat 1.9.)
  • lauantaisin Perkkaan koululla, klo 14-16 (alkavat 10.9.)
  • sunnuntaisin Leppävaaran Omnialla, klo 13-15 (alkavat 28.8.)

Lisätietoa TREENIT sivulla

Sotahuudon rekry

Aleksanteri Suuren sotaretket toimivat näyttämönä ja innoituksena Sotahuudolle 2022. Kukistuuko Persia? Kuka hallitsee Egyptiä? Vaikuttavatko Aristoteleen opetukset sotataktiikkaan? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen vain osallistumalla Sotahuutoon.

Kuten ennenkin, Sohahuudon järjestyminen vaatii suuren määrän vapaaehtoistyötä. Tule auttamaan tapahtuman järjestelyissä ja ilmoittaudu työntekijäksi. Tarvitsemme nyt erityisesti tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

Pääjärjestyksenvalvoja

Häirintäyhteyshenkilö

Yleistyövoima

NPC

Ilmoittaudu jarjestaja.tiimi@gmail.com

Palkkioksi työpanoksesta tarjoamme jokaiselle työvoimana toimivalle vähintään ilmaisen osallistumisen tapahtumaan, sekä pidemmillä työvuoroilla muita etuja kuten esimerkiksi ruuan ja arvostetun ”Staff” lisätekstillä varustetun SoHu T-paidan.

Minihuuto 2.7.2022

Minihuuto on yksipäiväinen lapsille ja nuorille (7-15v) suunnattu skenaariovetoinen pehmomiekkailutapahtuma. Tarkoituksena on tarjota osallistujille lajin kattotapahtuman Sotahuudon kaltainen kokemus turvallisessa ja reilussa ympäristössä. Lisätiedot facebookissa