Treenit 2021 (17.10.2021)

Useita erilaisia harjoitteita boffaukseen löytyy tästä mainiosta blogista: miekkailuharjoitteita.blogspot.com/

Jyväskylä

Keski-Suomen pehmomiekkailijat muuttivat nimensä. JYVÄSMIEKKA tiedottaa kattavasti osoitteessa jyväsmiekka.fi

Yhteinen vuoro on keskiviikkoisin 18-20 Viitaniemen puistossa (Viitaniementie 40), lasten ja aloittelijoiden treenit torstaisin 18-20 Vellamonpuistossa (Vellamonkatu 9). Lisätietoja löytyy ylemmästä linkistä.

Lahti

Lahden alueen treenit ovat tiistaisin klo 17:00 – 19:00, alkaen 08.06.2021. Treenipaikkana on vanha tuttu Launeen skeittiparkin viereinen nurmialue. Treenit ovat maksuttomat ja avoimet kaikille. 13 vuoden ikäraja on neuvoteltavissa. Muista tuoda vettä, sopiva urheiluvaatetus äläkä tule kipeänä. Laina-aseista kannattaa tiedustella ennen treeneihin tuloa. Treenejä pidetään läpi kesän niin kauan kuin ulkona tarkenee, ja kunhan oudot sääilmiöt tai korona eivät ole esteenä.

Yhteyshenkilö Aake Kärnä nolla-neljä-nolla 5851988

Mikkeli

MIKKELIN BOFFAUSKESÄ 2021 ON (toivottavasti) TÄÄLLÄ. Kesän ulkotreenit alkavat torstaina 13.5. tutussa paikassa Emolan kentällä Mikkelissä klo. 18.30. Tästä eteenpäin treenit joka torstai samassa paikassa, samaan aikaan kunnes toisin ilmoitetaan. 5.6. lauantaina otellaan Kalevankankaalla uudestaan viimevuotinen boffauspäivä. Tästä lisää infoa myöhemmin. Tulethan treeneihin ainoastaan terveenä. Et jaa juomapulloja ja vältät turhaa lähikontaktia. Tuomme yhdistyksen puolesta paikalle aina käsidesiä. Toiminnan järjestyminen riippuu suoraan koronatilanteesta ja vallitsevista rajoituksista. Jos tilanne muuttuu ilmoitamme siitä täällä. Tällä hetkellä rajoitus on maksimissaan 20 henkeä.

Tarjolla on laina-aseita ja treenit ovat avoimet kaikille, ikäraja 12+. Treenit tarjoaa Miero Ry, sähköpostiin vastataan osoitteesta boffaus.mikkeli ät gmail.com / Kapu Karvo.

Rovaniemi

Syksyn ja talven treenit:

Alle 15-vuotiaat: Maanantaisin klo 17:00 – 19:00
Nuorisokeskus Monde, Pohjolankatu 6

Yli 15-vuotiaat: Tiistaisin klo 18:00 – 20:00 Vesihiiden puisto, Piisivalkeantien ja Nuortenkadun risteys (niin kauan kuin sää sallii, talveksi siirrytään Mondelle)

Lisätiedot Rovaniemen treeneistä bofferoi.com

Salo

SABO ry järjestää avoimia treenejä (K15) ma 19.15-21.15 ja ke 18.30-20.30 Marian koululla (Armfeltin koulu, Kuruntie 5-7, Halikko). Syyskausi maksaa 20e, kokeilla voi 3 kertaa ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa treeneihin, tarvitset mukaan vain urheiluvaatteet ja vesipullon, laina-aseita löytyy! Treenitiedot ja ilmoittautuminen: https://sabory.nimenhuuto.com

Yhteys facebookissa: SABO ry sekä sabo.yhdistys@gmail.com

Savonlinna

Roolipelityhdistys Perkunas järjestää treenit lähes joka torstai kello 17:00 Kirkkopuiston kentällä (karttalinkki). Laina-aseita on. Treenit ovat avoimet kaikille. 2021 syksyllä treenataan ulkona ainakin syyskuun loppuun asti. Talvikausi jatkuu mahdollisesti Savonlinnan taidelukion salissa. Yhteyshenkilö Facebookissa ja Discordissa on Jaakko Rinne

Tampere

Tampereen boffaustreenit kesällä 2021 tapahtuvat torstaisin sekä sunnuntaisin klo 17:30 Saukonpuistossa säävarauksella. Laina-aseita on saatavilla, mutta saatavuudesta kannattaa tiedustella ennen treeniä. Siirtymä sisätiloihin tapahtuu viimeistään lokakuussa.

Järjestäjät saa kiinni liittymällä Pirkanmaan boffaajat ry:n Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/48589443641/. Discordin kautta yhteyshenkilönä toimii Saskia ‘tupsu’ Simisker, @ashy#1063. Löytyy myös aktiivinen WhatsApp-ryhmä, jossa on aina tuorein tieto treeneistä – pyydä lisäämistä em. paikkojen kautta.

Turku

Turun treenit kesällä 2021 tapahtuvat torstaisin klo 19 ja sunnuntaisin klo 18 Ingegerdinpuistossa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyvät Nimenhuudosta.

Uusimaa

Espoo

Sisätreenit

Espoon sisätreenikausi alkaa 2.9.21 Treenit pidetään Niittykummun koululla torstaisin 20:30-21:30.

Espoon toinen viikottainen treeni tulee olemaan Omnialla mutta remontin takia treenikauden aloitus viivästyy.

Treenit ovat avoimet kaikille. Treenit järjestää Etelän Imperiumi Ry. Yhteyshenkilö on John Helin, nollaneljäviisi-6720321 / whatsapp. Laina-aseita on tarjolla rajoitetusti. Alle 15 vuotiaiden ensikertalaisten tulee ottaa yhteyttä treenivastaavaan ennen osallistumista.

Yksittäisen treenikerran hinta on 2 euroa, ja kauden ensimmäinen käynti sisätreeneissä on ilmainen. Innokkaat boffaajat voivat ostaa koko sisäkauden “kausikortin” 18 euron hintaan, ja sillä voi osallistua ostopäivästä lähtien rajattomasti kaikkiin Etelän Imperiumi ry:n tämän sisätreenikauden treeneihin. Etelän Imperiumi ry:n jäsenet saavat kausikortin alennettuun 15 euron hintaan.

Kausikortin voi maksaa seuraavilla maksutiedoilla: Tilinumero: FI88 1228 3000 0651 26, Saaja: Etelän Imperiumi ry, Viitenumero: 1313

Niittykummun sisätreeneihin tullaan sisälle B-rapun kautta ja koulun läheltä löytyy parkkipaikkoja

Ulkotreenit

Sparta treenaa Espoossa Itärannan puistossa torstaisin, alkaen kello 18:00. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki, laina-aseita on tarjolla. Treeneissä keskitytään runsaasti tekniikkaan. Ja koska kyseessä on Sparta, treenataan myös sateella ja pakkasella, ympäri vuoden. Yhteyshenkilö on Vesa Ylhäinen, nollaneljänolla-7504887

PERHEBOFFERIT KEVÄÄLLÄ 2021 Perhebofferit Sunnuntaisin Paloheinässä klo 10:30-n.12:00. Bofferitreenit ovat lapsille ja heidän vanhemmilleen.  Koronarajoitteita: omat välineet, omat eväät, omat juomat jne. Ja jos itse tai lähipiirissä sairastellaan, ei todellakaan paikalle. Ota yhteyttä järjestäjään mikäli boffaus kiinnostaa mutta asetta ei ole. Lapset (6v ->) tuovat mukana treeneihin oman vanhempansa ja harjoitellaan bofferointia muiden perheboffaajien kanssa. FB ryhmästä löytyy aina ajankohtainen treenejä koskeva info.

Yhteyshenkilö FB Joonas Kekkonen

Helsinki

Viikin boffotreenit jatkuvat sunnuntaista 10.10.21 alkaen. Kellonaika on 15-17 ja paikkana vanha tuttu asukastalo Kunto osoitteessa Leskirouva Freytagin kuja 10. Tulethan treeneihin terveenä ja koronarokotettuna / taudin sairastaneena / äskettäin testattuna. Treenit ovat avoimet kaikille ja ilmaiset. Perinteisen kaavan mukaan ensimmäinen tunti vietetään intensiivisten kaksintaisteluharjoitusten parissa vapaavalintaisella aseistuksella ja jälkimmäinen tunti ryhmämatsien parissa alle 130 cm aseita käyttäen. Treenit ovat aloittelijaystävälliset ja tunnelma pyritään pitämään ystävällismielisenä ja kannustavana. Lisäksi etenkin uudempia harrastajia ajatellen treenien alkupuolella on vapaaehtoinen osio, jossa opetan pehmomiekkailun tekniikkaa halukkaille. Aloittelijoille on muutamia laina-aseita tarjolla, mutta omat ovat varmasti miellyttävämmät.

Yhteyshenkilö Tapio Pellinen facebookissa

Kerava

ULI treenauttaa boffokansaa Savion koululla lauantaisin kello 18-20. Ryhmämatseja kovalla intensiteetillä. Ei rajoituksia boffereiden suhteen. Saa matsata niin pitkällä pikellä kuin jousella. Ainoa rajoituksena on metallipanssarien/panssarit jotka voisivat kaatumistilanteessa vahingoittaa salin lattiaa. Panssarirajoitus ei koske kypäriä. Treenien maksuohjeet tulevat myöhemmin mutta ensimmäinen treenikerta on aina ilmainen.

Treenit ovat avoimet kaikille. Ikäraja on 15 josta voidaan joustaa huoltajan kirjallisella suostumuksella ja kypäräpakkoa noudattaen. Sisäänkäynti treeneihin parkkipaikkojen vieressä. Kierrä vain koulurakennuksen oikeaa puolta, niin löytyy helposti.

Yhteyshenkilöt Ville Kinnunen ja Rasmus Naumoff facebookissa.

Vantaa

Pöyrynniityn joukkotaistelutreenit. Ajankohta ilmoitetaan aina erikseen. Taistelut yleensä osana Sotahuutojoukkuetta, joukkueeseen kuuluminen ei kuitenkaan ole pakollista. 2021 treeneihin vaaditaan ilmoittauminen ettei tapahtuma kasva liian suuriksi. Lisää ajankohtaista infoa tapahtuman FB eventissä.

Aika: kaudella 2022 jatkuu
Paikka: Pöyrynniitty, lähellä osoitetta Koivikkotie 17, Vantaa
Vastuuhenkilö: Aleksi Holtari
Yhteys: Facebookin kautta