Sotahuuto 2020 säännöt

Taistelutapahtuma Sotahuuto julkaisi vuoden 2020 sääntövedoksen. Sääntöön on merkitty vihreällä edellisvuoden tapahtuman sääntöihin tehdyt muutokset. Ennen tapahtumaa julkaistaan vielä lopullinen sääntöversio.

“Hei Sotahuuto 2020 sääntömuutokset ovat täällä. Sääntöihin on tullut muutamia korjauksia ja muutamiauusia asioita. Sääntömuutosehdotuksissa tuli muutama ”lost in translation” tyylinen ehdotus. Nämä ehdotukset perustuvat 2018-2019 tapahtuneeseen sääntöjen uudelleen kirjoittamiseen. Nämä eivät ole sääntömuutoksia, ja näihin voi hakea korjausta kirjallisesti Roni.ekman@phnet.fi osoitteeseen. Säännöt lyödään lukkoon kuukausi ennen Sotahuuto 2020 tapahtumaa (3.6.2020), joten nämä hakemukset olisi hyvä olla ajoissa minulla. Käyttäkää sääntömuutosten muotoilua tehdessänne hakemuksia. Mutta alla sääntömuutokset ja korjaukset lyhyesti.

  1. Sääntö nolla otetaan käyttöön.
  2. Haavaliinat ovat kertakäyttöisiä ja raajan voi sitoa vain kerran.
  3. Heittokeihäitä saa lainata taas.
  4. Pakkausteippi kielletään pistokärjissä, vaahtomuovisissa lyömäterissä (polet), sekä heittokeihäiden ja nuolien sulissa ja siivekkeissä.
  5. Kirveiden teräkoot kasvoivat yli 110cm kirveissä. (5x5x10cm  6x8x12cm)
  6. Kirveisiin lisätään runkoputkien halkaisijat muoville ja bambulle.
  7. Nuijaan lisätty runkoputken halkaisijat muoville (bambu on kielettyä).
  8. Sotakonesäännöt on nyt kirjattu. Sotakonesäännöt pitäisi perustua vanhoihin sanallisiin ohjeisiin. Kannattaa lukea läpi.
  9. Numeroinnit korjattu aseiden kohdalta.

Säännöissä vihreällä korostetut kohdat ovat muutoksia, paitsi numeroinnissa, jossa muutoksia ei ole merkattu. Kappaleen otsikon ollessa vihreällä on koko kappale uusi.”