Minihuudon ilmoittautuminen ja tiedote!

Ilmoittaudu minihuutoon nyt tästä, lisätiedot sivulla Tapahtumat. Tapahtuman ilmoittautuminen sulkeutuu 15.5 tai kun yläraja (200) tulee täyteen.

Viime vuonna tapahtumaan ilmoittautui lähemmäs 150 taistelijaa, joten ilmoittautumista ei kannata jättää viime tinkaan.

Samalle lomakkeelle voit ilmoittaa useamman lapsen. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös huoltajan tietoja ja otatko tapahtumaruokailun.

Ilmoittautuessa voi esittää armeijatoiveita sekä mainita, jos haluaa kaverin kanssa samaan joukkueeseen. Toiveita pyritään parhaan mukaan toteuttamaan, mutta mitään emme voi luvata. Tasapuolisuuden ja reiluuden nimissä varsinkin isoja kaveriporukoita voidaan joutua hajauttamaan. Jos siis haluaa taistella ehdottomasti samassa joukkueessa esim. sisaruksen tai parhaan kaverin kanssa, kannattaa toiveeksi kirjoittaa vain yksi nimi.

Tapahtuman kautta on mahdollista ostaa maksullinen ruokailu hintaan 12.50 €. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeella. Myös omat eväät ovat sallittuja, mutta varaathan niitä riittävästi. Myös omaa välipalaa kannattaa varata mukaan, vaikka ottaisikin tapahtumaruokailun. Boffaus on aktiivista liikuntaa, joten myös energiaa tarvitaan.

Uudeltamaalta saapuvien on mahdollista varata paikka bussikuljetuksesta hintaan 8 €/hlö. Bussi kulkee Keravan, Hyrylän, Järvenpään sekä Hyvinkään kautta paikan päälle ja takaisin.

Linkkejä:
Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.5. tai tapahtuman täyttyessä
Vapaaehtoisrekry
Minihuudon säännöt